لوگو

بهبود اعتیاد در بحران کرونا

افرادی که تحت درمان اختلالات مصرف مواد مخدر هستند در طول همه گیری کرونا با چالش های منحصر به فردی رو به رو هستند. فاصله فیزیکی، قرنطینه و سایر اقدامات بهداشت عمومی دسترسی به مواد مخدر و سایر خدمات حمایتی را برای بسیاری از مردم مختل کرده است. از جمله محدودیت های شرکت در جلسات ترک اعتیاد.
بهبود اعتیاد در بحران کرونا

گذر از دوران نقاهت اعتیاد در مواقع عادی دشوار است چه برسد به شرایط بحرانی. بسیاری از افرادی که برای ترک اعتیاد تلاش می کنند از ارتباط با دیگران قدرت می گیرند. این پیوندها زمانی بحرانی می شوند که شما در لحظات سخت قرار می گیرید و به فردی نیاز دارید که به شما کمک کند تا از عود مجدد اعتیاد جلوگیری کنید.

همه گیری ویروس کرونا آن چه را که قبلاً دشوار بود، چالش برانگیزتر کرد. افراد مبتلا به اختلالات مصرف مواد مخدر در معرض خطر بیشتری برای پیامدهای ویروس کرونا هستند. به عنوان مثال، افراد مبتلا به اختلال مصرف مواد افیونی که متادون مورد نیازشان را در کلینیک مصرف می کنند، ممکن است نتوانند در فاصله زمانی فیزیکی به این داروی روزانه دسترسی داشته باشند.

یافتن راه های جدید برای اتصال به درمان اعتیاد

شرکت در جلسات ترک اعتیاد و سایر خدمات پشتیبانی، برای افرادی است که بهبودی را به دست آورده اند. جلسات گروهی و هرگونه تماس حضوری با افراد دیگر می تواند به طور بالقوه باعث شود که به کرونا مبتلا شوید و یا ویروس را به دیگران منتقل کنید. حتی با وجود واکسن، باز هم باید مراقب سلامتی خود و دیگران باشید.

تأثیرات منفی قرنطینه بر اعتیاد

ماندن در انزوا در نتیجه می تواند احساس اضطراب را تشدید کند، که می تواند تأثیرات منفی بر اعتیاد شما داشته باشد. نگرانی ترکیبی در مورد ترک اعتیاد و اجتناب از بیماری می تواند وسوسه های قدیمی را شعله ور کند. به راحتی می توان فهمید که چگونه وضعیت می تواند منجر به عود اعتیاد شود. مقابله با بهبود اعتیاد و کوید ۱۹ شرایط آسانی نیست.

اگر به دلیل نگرانی در مورد ویروس کرونا نمی توانید به جلسه های ترک اعتیاد برسید، روش های مختلفی برای ارتباط با سیستم پشتیبانی خود پیدا کنید. ویدئو، تماس های تلفنی و پیامک ها به شما کمک می کند تا کمتر احساس انزوا کنید. از بیان احساسات خود نترسید. دیگران ممکن است تشخیص دهند که شما در بحران هستید، حتی اگر خودتان نمی توانید آن را ببینید. این می تواند مشوق شما باشد تا قبل از وقوع عود اعتیاد، به دنبال درمان بیشتر باشید.

پذیرش واقعیت در ترک اعتیاد

گاهی اوقات انزوا بیش از حد قابل تحمل می شود و ما تسلیم شیاطین خود می شویم. اگر چنین شد، از خود سرزنشی خودداری کنید. اجازه ندهید احساس خجالت یا شرمندگی شما را از گفتن اتفاقات پیش آمده به کسی که به او اعتماد دارید، باز دارد. اسرار می توانند چیزی باشند که ما را در چرخه سوء مصرف مواد مخدر محبوس می کند.

بهبود اعتیاد در طول قرنطینه کرونا حتی برای کسانی که سال ها پاک از اعتیاد بوده اند دشوار است. اگر فردی پس از عود بیماری اعتیاد برای پشتیبانی با شما تماس گرفت، همان مراقبت هایی را که برای خودتان می خواهید به او بدهید. سعی کنید همچنان حامی و دلگرم کننده باشید. بیماران باید احساس کنند که هنوز امیدی وجود دارد و می توانند خود را کنار هم جمع کنند.

یک فضای امن برای کمک بگیرید

در صورت عود اعتیاد در دوران قرنطینه کرونا، با پزشک یا متخصص اعتیاد خود تماس بگیرید و به آن ها اطلاع دهید که چه اتفاقی افتاده است. در مورد جزئیات صادق باشید، حتی اگر آن ها باعث نشوند احساس خوبی نسبت به خودتان داشته باشید. داشتن یک تصویر کامل از آن چه رخ داده است به درمانگر اجازه می دهد تا مراحل بعدی را توصیه کنند. آن ها ممکن است توصیه کنند که در مرکز ترک اعتیاد به دنبال کمک باشید. به دنبال مکانی باشید که از پروتکل های سختگیرانه کرونا پیروی می کند تا امنیت بیماران را حفظ کند. خدمات سم زدایی می تواند به شما در مدیریت علائم ترک در حالی که خدمات درمانی مانند موارد زیر را دریافت می کنید، کمک کند.

  • رفتار درمانی
  • درمان شناختی- رفتاری
  • درمان فردی

پشتیبانی ارائه شده در مراکز سم زدایی می تواند به بازگشت شما در مسیر بهبود کمک کند. آن ها همه جنبه های بیماری شما را مورد بررسی قرار می دهند، از جمله بررسی تأثیرات کرونا بر توانایی شما برای سالم ماندن است. درمانگر تکنیک ها و استراتژی های بیشتری را برای کمک به بیماران در مدیریت انزوا که ممکن است احساس کنند ارائه می دهد.

بسیاری از گروه های پشتیبانی مجازی ارائه می دهند که می توانید پس از ترک و درمان اعتیاد به آن ها متصل شوید. با شبکه دوستان، خانواده و دیگران در شبکه پشتیبانی خود درگیر باشید تا به شما کمک کنند دور از مواد مخدر بمانید.